Menu
Your Cart

Безплатна доставка на поръчки над 60лв

Как да поръчам?

Предлагаме няколко варианта за поръчка в нашия онлайн каталог:

1. На телефон 0895 450 899*/работно време на операторите 08:30-16:30ч само в работни дни/ -  за целта е необходимо да видите продуктовия код на модела, който искате да поръчате /отворете продукта, който искате да поръчате и ще намерите продуктовия код на втория ред, непосредствено под заглавието на продукта/. Не забравяйте да уточните и предпочитания от вас цвят и размер/ако има такива/.

2. Бърза поръчка без регистрация - за целта трябва да влезете в продукта, който искате да поръчате, да изберете цвят и размер/ако има такива/ и да натиснете бутон:"Бърза поръчка" Попълнете полетата, които изисква формата и натиснете бутона:"Потвърди поръчката".

3. Поръчка с регистрация-
-можете да следите история на поръчките, които сте направили в профила си
-за редовни клиенти винаги се предлагат намаления и отстъпки под формата на ваучери и/или подаръци
-можете да поръчате повече от един продукт в поръчка

Ако сте отбелязали полето Желая, Телефонно потвърждаване на поръчката, очаквайте обаждане от нашите оператори за потвърждение на поръчката по телефон в рамките на работния ден /08:30-16:30ч/. Поръчките от събота, неделя и официални празници се обработват в първия работен ден. Поръчки с грешен или неактуален телефон няма как да бъдат потвърдени от клиента и съотвено няма как да бъдат изпратени към куриера.


*Поръчки по телефона се приемат до 15:00 часа /за изпращане на същия ден/