Кошница
Вход Регистрация

Как да поръчам?

Предлагаме 4 варианта за поръчка в нашия онлайн каталог:
1. На телефон 0895 450 899*/работно време на операторите 08:30-16:30ч само в работни дни/ -  за целта е необходимо да видите продуктовия код на модела, който искате да поръчате /отворете продукта, който искате да поръчате и ще намерите продуктовия код на втория ред, непосредствено под заглавието на продукта/. Не забравяйте да уточните и предпочитания от вас цвят и размер/ако има такива/.

2. Бърза поръчка без регистрация - за целта трябва да влезете в продукта, който искате да поръчате, да изберете цвят и размер/ако има такива/ и да натиснете бутон:"или поръчай без регистрация"/намира се точно под големия син бутон ДОБАВИ В КОШНИЦАТА. Попълнете полетата, които изисква формата и натиснете бутона:"ПОРЪЧАЙ". Чрез тази форма може да поръчате само един продукт в поръчка.

3. Поръчка с регистрация - ние препоръчваме този вариант, защото:
-попълвате адрес за доставка и фактура само веднъж и при всяка следваща поръчка няма нужда да го въвеждате отново
-можете да следите история на поръчките, които сте направили в профила си
-за редовни клиенти винаги се предлагат намаления и отстъпки под формата на ваучери и/или подаръци
-можете да поръчате повече от един продукт в поръчка

4. Бърза поръчка само с телефон  - за целта трябва да влезете в продукта, който искате да поръчате, да изберете цвят и размер/ако има такива/,  Попълнете полето с телефон  под "Експресна поръчка само с телефон"  и натиснете бутона:"ПОРЪЧАЙ". Ние ще се свържем с вас за потвърждение на поръчката и за уточнение на детайлите по доставка.  Чрез тази форма може да поръчате само един продукт в поръчка.
ВНИМАНИЕ, доставката ви ще бъде изчислена 6.50лв, но когато ви се обадим за потвърждение тя ще бъде коригирана, в зависимост от данните които предоставите за доставка. 

Очаквайте обаждане от нашите оператори за потвърждение на поръчката по телефон в рамките на работния ден /08:30-16:30ч/. Поръчките от събота, неделя и официални празници се обработват в първия работен ден. Поръчки с грешен или неактуален телефон няма как да бъдат потвърдени от клиента и съотвено няма как да бъдат изпратени към куриера.

*Поръчки по телефона се приемат до 15:00 часа /за изпращане на същия ден/