Кошница
Вход Регистрация

Как да поръчам?

Предлагаме 3 варианта за поръчка в нашия онлайн магазин:
1. На телефон 0895 450 899/работно време на операторите 08:30-16:30ч само в работни дни/ - за целта е необходимо да видите продуктовия код на модела, който искате да поръчате /отворете продукта, който искате да поръчате и ще намерите продуктовия код на втория ред, непосредствено под заглавието на продукта/. Не забравяйте да уточните и предпочитания от вас цвят и размер/ако има такива/.

2. Бърза поръчка без регистрация - за целта трябва да влезете в продукта, който искате да поръчате, да изберете цвят и размер/ако има такива/ и да натиснете бутон:"или купи без регистрация"/намира се точно под големия син бутон ДОБАВИ В КОШНИЦАТА. Попълнете полетата, които изисква формата и натиснете бутона:"ПОРЪЧАЙ".

3. Поръчка с регистрация - ние препоръчваме този вариант, защото:
-попълвате адрес за доставка и фактура само веднъж и при всяка следваща поръчка няма нужда да го въвеждате отново
-можете да следите история на поръчките, които сте направили в профила си
-за редовни клиенти винаги се предлагат намаления и отстъпки под формата на ваучери и/или подаръци
-можете да закупите повече от един продукт наведнъж

Очаквайте обаждане от нашите оператори за потвърждение на поръчката по телефон в рамките на работния ден /08:30-15:00ч/. Поръчките от събота, неделя и официални празници се обработват в първия работен ден. Поръчки с грешен или неактуален телефон няма как да бъдат потвърдени от клиента и съотвено няма как да бъдат изпратени към куриера.